• 500g naudan vähärasvainen jauheliha
  • 1 iso silputtu sipuli
  • 1 yksikyntinen valkosipuli puristettuna (tahi muutoin hienonnettuna, jos hyljit puristimia)
  • 2prk tomaattimuskaa
  • 1prk tomaattipyreetä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 2rkl oreganoa
  • 2tl timjamia
  • 1tl chilirouhetta
  • 0,5tl mustapippuria
  • 0,5tl cayennepippuria
  • Öljyä paistamiseen

Kuullota sipulia hetken keskilämmöllä, nosta lämpöä ja lisää jauheliha. Paista koko ajan sekoittaen, anna ruskistua kunnolla. Lisää paiston loppuvaiheessa valkosipuli. Siirrä liha kattilaan ja lisää tomaattimurska ja -pyree sekä lihaliemikuutio. Anna hautua "ykkösellä" 0,5h silloin tällöin sekoittaen. Lisää loput mausteista ja sekoita. Anna hautua levyn jälkilämmöllä sen aikaa, kun keität spagetit, sitten arkipöytään. Sopii uudelleenlämmitettäväksi, voit vaikkapa iskeä isomman erän pakkaseen.