• 500g jauhelihaa
  • 5rkl korppujauhoa
  • 1dl vettä
  • 1 muna
  • 1 iso sipuli
  • 1 valkosipuli 'solo'
  • 1/2tl mustapippuria
  • 1/4tl valkopippuria
  • 1/2tl punaista chilirouhetta
  • 1/2tl jauhettua korianteria
  • 1/2tl cayennepippuria 
  • 1tl paprikajauhetta
  • 1tl suolaa
  • 2tl juustokuminaa eli jeeraa
  • Burman pojan bambutikkuja

Sekoita korppujauhot veteen, jätä turpoamaan. Paista hienonnettu sipuli voinokareessa aluksi pienemmällä lämmöllä, lopuksi ruskista. Lisää vesi-korppujauhoseokseen muna, mausteet ja murskattu valkosipuli. Sekoita hieman, lisää jauheliha ja sipuli. Sekoita tasaiseksi. Annostele taikinaa 1dl erissä leivinpaperin päälle, pursota pötköksi ja pyörittele pötkoä leivinpaperin reunoja nostellen niin, että pinta tasoittuu. Lävistä pötkö bambutikulla ja nosta uuninpellille leivinpaperin päälle. Erästä tulee noin 5kpl kebakoita. Paista kebakot 225 asteisessa uunissa - jonka olet kaukaa viisaasti laittanut päälle ennen ruuanvalmistuksen aloittamista - noin 15min. Tarjoile täysjyväriisin kera, lisukkeeksi vaikka makeaa chilikastiketta.