• 3-4 pientä kuhafilettä (á 100-150g)
  • Ruisjauhoja
  • Vaniljasuolaa (esim Halen Môn). Hienonna huhmaressa hiukan.
  • Mustapippuria myllystä
  • 50g voita ja 1rkl öljyä paistamiseen

Pyörittele fileet ruisjauhoissa ja jätä lautaselle odottamaan. Laita levy täydelle teholle ja sulata voi+öljy ja anna hiukan ruskistua, päästämättä kuitenkaan kovin kuumaksi. Paista ensin fileiden sisäpuoli ja käännä ne, kun paistopinta on kullanruskea. Voit käyttää täyttä tehoa koko paiston ajan, kun fileet ovat pieniä. Ota levy pian fileet käännettyäsi pois päältä ja mausta fileet mustapippurilla+vaniljasuolalla. Tarjoa perunamuusin ja vihreän salaatin kera. Käytä salaatissa tuoretta basilikaa, koska se sopii täydellisesti yhteen vaniljan kanssa. Basilikaa voit pilkkoa myös fileiden päälle.