• 400g hunajamarinoitu broilerin rintafilee
  • 1 pikanuudelilevy (ilman mausteita..)
  • 2 jurmua porkkanaa
  • 1 iso sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 kanaliemikuutiota
  • 2tl currya (pirkka)
  • 1tl Van Houten kaakaojauhetta
  • 1tl chilirouhetta
  • 0,5tl cayennepippuria
  • 0,5tl rouhittua mustapippuria
  • 1/4tl rouhittua valkopippuria
  • 2l vettä
  • 1dl kuohukermaa
  • 2rkl vaahterasiirappia (<- lisätty 21.4.2007)
  • Kourallinen hienonnettua persiljaa 
  • Öljyä paistamiseen
  • Suuruste: 1dl vettä johon sekoitettu 2rkl vehnäjauhoa

Keitä kanaliemi vedestä ja kanaliemikuutioista. Jätä odottamaan. Kuumenna öljy lähes savuavaksi ja paista hienonnettua sipulia noin 0,5min koko ajan sekoittaen. Lisää raastetut porkkanat ja valkosipuli, paista noin 3min koko ajan sekoittaen. Lisää mausteet, paista ja sekoita hetki jotta curry antaa makunsa seokseen. Lisää paistetut vihannekset kanaliemeen. Pese pannu, kuumenna pieni määrä öljyä ja ruskista törkeän pieneksi hienonnetut kanafileet. Lisää kanafileet liemeen ja anna sen hautua hiljaisella lämmöllä noin puoli tuntia. Nosta lämpöä niin että liemi kiehuu, lisää liemeen käsin hienonnettu nuudelilevy sekä vaahterasiirappi. Kuumenna kunnes nuudelit pehmenevät, kaada sihdin läpi suuruste sekaan ja anna liemen saeta samalla hämmentäen. Lisää kerma ja persilja. Valmis.

Tarjoa esimerkiksi paahtoleivän kanssa. Nam.