• 900g kanafilettä, esim. minuuttipihvi, vähäsuolainen (lisää suolaa jos ei ole valmiiksi suolattu)
  • 0,5dl makea chilikastike, esim.pirkka
  • 1 yksikyntinen valkosipulinkynsi tai muutama pieni kynsi, silputtu
  • 2rkl ruokaöljyä
  • 1rkl hunajaa
  • 1rkl riisiviini- tai valkoviinietikkaa
  • 1rkl silputtua, hillottua inkivääriä (japan.)
  • 1tl curry -mausteseos
  • 1tl juustokuminaa eli jeeraa
  • 1tl jauhettua korianterin siementä
  • 0,5tl mustapippuria
  • 1/4tl valkopippuria
  • 1/4tl cayennepippuria

Sekoita mausteet keskenään, laita kanat kulhoon ja lisää mausteseos. Sekoita huolellisesti ja anna maustua vähintään 0,5h, miel.yön yli. Sekoita silloin tällöin. Grillaa tai paista kana tavalliseen tapaan. Tästä ei kana parane. Varo kuitenkin ylikypsentämästä, jotta maku ei kärsi.