• 400g naudan jauhelihaa
  • 1prk HEINZ säilykepapuja
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1rkl Van Houten kaakaojauhetta
  • 1tl juustokuminaa eli jeeraa
  • 1tl suolaa
  • 1tl paprikajauhetta
  • 1tl chilirouhetta
  • 0,5tl cayennepippuria
  • 0,5tl rouhittua mustapippuria
  • 0,5tl oreganoa
  • Öljyä paistamiseen

Ruskista jauheliha ja sipuli täydellä lämmöllä koko ajan sekoittaen. Lisää hienonnettu valkosipuli paistoajan puolessavälissä samalla hieman lämpöä vähentäen. Vähennä paiston päätyttyä lämpöä edelleen ja lisää mausteet seokseen. Lisää tomaattipavut ja anna lämmitä tarjoilulämpötilaan.Valmis.

Tarjoa tacokuorten tai vehnätortillojen kera. Pilko myös salaattia ja tomaattia lisukkeeksi. Mausta tacosi valmiilla salsalla ja guacamolella. Valmiina ostettavat ovat siksi kohtuullisia, että ainakaan minä en ala niitä itse vääntämään, vaan suosittelen Santa-Maria tuotemerkkiä. Bon appetit.