• 5dl punaviiniä (Shiraz)
  • 5dl lihalientä
  • 2rkl balsamiviinietikkaa
  • 2rkl voita
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 10 kokonaista mustapippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • 1/2rkl kuivattua rosmariinia
  • 1rkl kuivattua timjamia
  • 3/4rkl sokeria
  • 1rkl vaahterasiirappia
  • 1tl mustaherukkahyytelöä
  • 1rkl Maizenaa pieneen määrän vettä

Kuori juurekset, pilko isoiksi lohkoiksi ja paista väri voissa pintaan. Lisää punaviini, lihaliemi, etikka ja mausteet. Keitä kokoon pienellä lämmöllä 45min. Siivilöi toiseen kattilaan ja keitä kokoon vielä 30min välillä sekoittaen. Lisää sokeri ja siirappi. Suurusta Maizenalla ja lisää lopuksi mustaherukkahyytelö.